TOP termékek

Mérlegek hitelesítése

Mérlegek EU első hitelesítése, más szóval első forgalomba hozatalkori tanúsítása

Mérlegtípustól függően ez történhet a BFKH Mérésügyi Hatósága által kiadott Megfelelőségi Tanúsítvánnyal vagy egyes termékeknél a BFKH Mérésügyi Hatóság által auditált és felügyelt megfelelőség értékelési eljárásunk alapján az Entech Kft által kiadott Gyártói Megfelelőségi Nyilatkozattal.
A webshopunkban hitelesítéssel megrendelt mérlegeket hitelesítve adjuk át az Ügyfélnek, a fizetés a webshopunkban feltüntetett árak alapján, a választott fizetési és szállítási módok szerint történik.

Igény szerint vállalunk a mérlegek felállításának helyén történő hitelesítést is, erre a mérleg típusának, a használat módjának és helyszínének megfelelően egyedi árajánlatot adunk.

Mérlegek időszakos hitelesítése

A BFKH Mérésügyi Hatóság által jóváhagyott hitelesítő laborunkban vállaljuk a korábban vásárolt, az Entech Kft által forgalmazott vagy más, általunk ismert készülékek (kétévente esedékes) időszakos hitelesítését.
A mérlegek időszakos hitelesítése a mérlegek mennyiségének és típusának megfelelően történhet az Entech KFT székhelyén vagy a mérlegek felállításának helyén.
A mérlegek időszakos hitelesítésére a mérlegek típusa és mennyisége alapján egyedi árajánlatot adunk.
Igény szerint vállaljuk a mérlegek rendszeres, kétévente történő helyszíni felülvizsgálatát, és segítünk a hitelesítések megszervezésében.